Retourneren

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Het pakket inpakken:  De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moeten zodanig zijn dat doorverkoop mogelijk is. Denk aan onbeschadigde verpakking, alle labels/etiketten aanwezig en in originele verpakking. Tevens geldt voor sommige artikelen dat deze, indien gebruikt, niet meer geretourneerd kunnen worden.

Retour aanmelden

Je hoort bij Vision Living ten allen tijde jouw retour aan te melden om jou retournering nog sneller af te ronden.

 1. Mail naar  info@visionliving.nl
 2. Meld de retour zending en verstuur het 'retour-formulier' erbij. (download hieronder)
 3. Wacht af op onze reactie, wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen over de

  Download retour formulier

   

  Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
  • Plak de retourlabel goed zichtbaar op de doos

  Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor
  • Bewaar het verzendbewijs goed

  Artikelen die wij zelf bezorgen

  Indien je de producten toch wilt retourneren die wij zelf bezorgen? Dan dient de klant het zelf te retourneren naar ons toe.

  Montage meubels

  Montage meubels kunnen niet worden geretourneerd nadat deze zijn geassembleerd. Dit komt omdat ze na assemblage niet meer in nieuwstaat verkeren en tevens niet meer geschikt zijn voor doorverkoop als nieuw artikel.

  Beschadigingen

  Levering

  Bij leveringen die door Vision Living zelf bezorgd worden, wordt de inhoud samen met de bezorger gecontroleerd. Artikelen waarvan beschadigingen dan zichtbaar zijn, worden vervangen. 

  Verzending

  Pakketjes worden bij verzending gecontroleerd. Schade die tijdens de verzending zijn ontstaan dienen zo snel mogelijk, maar niet later dan twee dagen na ontvangst, gemeld te worden.

  Terugbetaling

  Wanneer betalen we terug?

  Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 7 dagen na herroeping naar je over. 

  Wat krijg je terug?

  Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. 

  Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

  Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

  Kosten voor het retour sturen 

  De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

  Let op: Bij Sale producten geven wij alleen een Vision Living tegoedbon terug. Wij geven GEEN geld terug voor afgeprijsde artikelen.